Skab overblik over jeres firmas performance

Få styr på jeres nøgletal med et Microsoft Power BI Dashboard - Helt Gratis

BEMÆRK

BEMÆRK: Vores Enterprise produkt til at arbejde med e-conomic & Power BI er nu live - klik her

Top kunder

Top produkter

Resultat

Forecasting

Og meget mere

Samlet et sted

Let integration med

e-conomic

Kom i gang med

Mircrosoft Power BI logo

Udviklet af

logo

Oplev en ny verden af overblik

Microsoft Power BI er et business intelligence værktøj, der kan give et stilrent overblik over din virksomheds data. Mulighederne er mange og interfacen minder om hvad du kender fra Microsoft Office pakken. 

Vi har udarbejdet en template til automatisk opsætning af et Power BI Dashboard udfra dit e-conomic data. Sammen med vores 5-step guide, har det aldrig været lettere at skabe overblik over din virksomhed - Helt gratis.

Power BI eksempel skærm 1 ny

Step 1: Hent og installer Power BI

Første trin er at få hentet og installeret Microsoft Power BI. Du kan gå direkte til download-siden ved at trykke på billedet til venstre eller lige her.

Tryk på "Download Free" knappen, vælg eventuelt hvor filen skal gemmes på din computer, åben den hentede fil og kør installationen igennem - så er du igang.

Du kan downloade, installere og arbejde i Microsoft Power BI uden at have en bruger. Vil du uploade dit arbejde til en browser, kræver det dog at du opretter en gratis bruger.

Når installationen er kørt igennem, kan du lukke Power BI ned igen.

Step 2: Hent og udpak Power BI Dashboard

Nu hvor Power BI er installeret, skal du hente vores fil til automatisk opsætning af dashboardet. Der er tale om en zip-fil, der lige skal pakkes ud, før du kan åbne den. 

Du kan downloade vores template til opsætning af e-conomic dashboard, ved at trykke på ikonet forneden. Nuværende version er v0.3 og vi vil løbende opdatere templaten med nye funktioner. Vær opmærksom på at have den nyeste version af Power BI, for at det hele fungerer perfekt.

Når filen er hentet og pakket ud, er du klar til næste step.

Download template skærm 2

Step 3: Power BI opsætning

Når du åbner vores e-conomic dashboard template, åbnes Microsoft Power BI automatisk. Du bliver bedt om at indtaste information og lave en bruger, men hvis du vælger at du allerede har en bruger og lukker login-vinduet, behøves du ikke oprette dig. Derefter bedes der om en X-AgreementGrantToken.

Din token finder du ved at følge næste step.

Step 4: Forbind med e-conomic

Nu er det tid til at forbinde Power BI med dit data fra e-conomic. Det sker ved hjælp af en token, en streng af tekst og tal, der skal indtastes i Power BI som en del af opsætningen.

Du kan hente din token med hjælp af vores e-conomic app integration, ved at klikke på billedet til højre eller lige her.

Hvis du allerede er logget på e-conomic, springer den direkte til din token, ellers skal du lige logge ind.

Kopier din token ind i Power BI og tryk "Load". Har du ikke lavet en Power BI bruger, bliver der spurgt hvordan du vil tilgå e-conomic. Her kan du vælge "Anonymous" og connecte.

Der spørges derefter til "Privacy levels", hvor du i den øverste bar skal vælge "Private", da der er tale om følsomt data. Derefter loades dit data fra e-conomic, hvilket kan tage lidt tid.

Power BI eksempel skærm 2 ny

Step 5: Enjoy og bliv klogere

Nu er det din tur. Mulighederne er mange med Microsoft Power BI og du skal ikke lade dig slå ud, hvis det virker lidt uoverskueligt til at starte med. Du kan eventuelt besøge Microsofts Power BI læringscenter her, hvis du har fået blod på tanden.

Hvis du laver en gratis Power BI bruger, kan du udgive dit arbejde til browseren. Vær dog opmærksom på, at dit dashboard bliver offentligt tilgængeligt, hvis du laver et direkte link der kan åbnes af alle. 

Hvis du vil have endnu mere ud af Power BI, er du mere end velkommen til at kontakte os på contact@svung.dk eller besøg vores kontaktside.