HVAD ER BUSINESS INTELLIGENCE?

Den rigtige indsigt til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt

Hvorfor bruge ressourcer på Business Intelligence?

Stærkere beslutninger

Træf bedre og hurtigere forretningsbeslutninger

Forbedret bundlinje

Datadrevne virksomheder performer bedre

Kend dine kunder

Få øget indsigt i jeres kundebase

Opdag nye trends

Forudse jeres næste forretningssucces

Tag kontrol over jeres virksomhed

Hvad er der sket?

Spol tilbage med rapporter og historisk data

Hvorfor skete det?

Sæt pause og analyser data nemt og tilgængeligt

Hvad sker der nu?

Tryk Play med realtidsopdaterede Dashboards

Hvad bringer fremtiden?

Spol frem med Forecasting og prædiktiv analyse

Spol tilbage og lær af historien

Opnå øget overblik og kontrol

Vi ser Business Intelligence som en fjernbetjening, der giver dig øget kontrol, overblik og indsigt i din virksomhed. Grundlaget for at vide hvor du skal hen, er at vide hvor du kommer fra. Derfor skal der styr på historien. Vi samler jeres virksomheds data og udarbejder rapporter efter dine behov. Du kan få det store overblik over sidste kvartal eller spole tilbage til en specifik tirsdag – det er helt op til dig.

Tryk på pause og skab indsigt

Lad jeres data tale med dybdegående analyse

Når det historiske grundlag er på plads, sætter vi fuld tryk på forståelse. Hvorfor gik det som det gjorde? Vi dykker ned i jeres data, skaber ny indsigt og præsenterer det visuelt. Det er jeres nøgletal, jeres KPI’er og jeres problematikker der stilles skarpt på. Det er vigtigt at vide hvad der er sket, men at vide hvorfor, det er ægte værdi. Opnå dybere indsigt i enkelte hændelser eller se på de store sammenhænge - det er dig der har kontrollen.

Bliv opdateret i realtid

Få indblik i nutiden med realtidsopdaterede dashboards

Få uovertruffet overblik over jeres virksomhed i realtid. Stil skarpt på hvad der rører sig i øjeblikket og reager øjeblikkeligt. Vi udvikler interaktive dashboards efter dine ønsker, opdateret med det nyeste tilgængelige data fra jeres forretning. Du får overblik over effektivitet, eventuelle flaskehalse og kan træffe beslutninger på baggrund af det mest aktuelle og relevante information.

Gå fremtiden stærkt i møde

Spol frem i tiden og opdag nye trends

Med Predictive Analytics og Forecasting-modeller kan I forudse problemer og behov, før de opstår. Spol frem i tiden og reager før jeres konkurrenter. Jeres datahistorik kan give indikationer om, hvilke trends der er på vej frem. Hvad er det næste produkt i skal satse på? Hvilket marked har stort potentiale for jer om 2 år? Hvor kan produktionen ikke følge med om 2 uger? Både små og store beslutninger er stærkere, når de understøttes af data.

Lyder det som noget for jer?

Vi brænder virkelig for Business Intelligence og håber det har smittet lidt af på jer. Hvis I gerne vil have bedre styr på jeres data, større overblik, øget indsigt og kontrol over forretningen - så ser vi frem til at høre fra jer.