Studentermedhjælper til Forretningsudvikling

Vi søger en driftig studentermedhjælp til en alsidig rolle med masser af udfordringer. Vi har behov for hjælp til opgaver indenfor marketing og forretningsudvikling, der kan understøtte vores konsulentforretning. Derfor søger vi en studerende, der kan hjælpe os 1-2 dage om ugen, mellem 8 og 16. Brænder du for at udnytte din salgserfaring til tungere forretningsudvikling, og vil du udvikle dine kompetencer i samarbejde med et ambitiøst konsulenthus, så er SVUNG stedet for dig.

Primære Opgaver

 • Markedsresearch, mødebooking og opfølgning
 • Udvikle marketingmateriale til specifikke markeder og brancher
 • Styrke SVUNGs position i disse markeder og brancher
 • Varierende digitale marketing-opgaver

Opgaverne kredser om marketing, kommunikation og opsøgende salgsarbejde, i tæt samarbejde med resten af teamet. Er du ikke bange for at sætte dig ind i komplekst materiale, og kan du samtidig kommunikere materialet overbevisende, så er det dig vi leder efter. Vi forventer ikke du kan varetage disse opgaver selvstændigt fra dag ét, men ser gerne du har erfaring, kendskab eller interesse i ovennævnte arbejdsopgaver. Det vigtigste er, at du har erfaring i at varetage en god dialog med potentielle erhvervskunder.

Din Profil

 • Du er selvkørende og forandringsparat
 • Har salgserfaring, eventuelt fra telemarketing-branchen
 • Interesseret i hvordan data kan skabe værdi for virksomheder
 • I gang med en bachelor eller skal til at starte på en kandidatuddannelse

Er du samtidig klar på at tilslutte dig et ungt og entreprenørisk team, så sidder din profil lige i skabet. Der er stor fart på BI-konsulentbranchen på nuværende tidspunkt og vi ser derfor gerne du trives med faglige udfordringer. Vi ser gerne du har interesse i samspillet mellem salg og forretning, og vil hjælpe vores kunder til at stå stærkere.

Du læser

 • Erhvervsøkonomi, Virksomhedskommunikation, Marketing eller lignende

Vigtigere end uddannelsens navn, er at du kan gøre et godt stykke arbejde indenfor de nævnte rammer. Vi leder efter en, der kan være med til at udvide firmaets kundebase og ikke er bange for at gribe telefonen eller skrive den gode mail. Dette er vigtigere end interesse for data og Business Intelligence – men vi ser selvfølgelig gerne du har en vis interesse i det datatekniske.

Vi tilbyder

 • Fleksibilitet i forhold til eksamen og lignende
 • Gode vilkår, frokostordning og alt det kaffe du kan drikke
 • Udfordrende og lærerig arbejdsplads

Virksomheden

SVUNG er et konsulenthus, der lever af at hjælpe virksomheder med deres business intelligence løsninger. Vi er et mindre team på 6 mand, der holder til hos vores kunder og på vores kontor i Aahus C. Vi går mest op i at vores kunder er glade.

Kontakt, Spørgsmål og Ansøgning

Ansøgningsfrist er d. 1/8-2018 og tiltrædelse efter aftale.

Er du vores nye studentermedhjælper? Så send en ansøgning og et CV til nedenstående mailadresse. Kom meget gerne ind på i din ansøgning, hvad du tidligere har opnået i forhold til salg eller kundekontakt. Har du spørgsmål omkring stillingen, er du meget velkommen til at ringe eller skrive en mail.

Med venlig hilsen,

Andreas Hermansen, +45 24242525, job@svung.dk