Power BI til e-conomic

Interesseret i Power BI Dashboard til e-conomic?

Vi har oplevet en øget efterspørgsel på Microsoft Power BI løsninger fra vores kunder der benytter e-conomic. Power BI er en interessant løsning, til alle der gerne vil have større overblik over deres virksomhed.

Det er hurtigt at sætte op og gratis et langt stykke af vejen. Ønsker man de betalte features, er prisen stadig meget overkommelig i forhold til andre BI-løsninger.

Men hvad handler det hele egentlig om?

Herunder kan du se et eksempel på et 3-siders dashboard, som vi har udviklet ud fra e-conomics testdata. Bare rolig, det ser meget bedre ud, når det ikke baseres på testdata (men tænker vores kunder er glade for, vi ikke deler deres).

I dette eksempel på en Power BI løsning, får du overblik over Regnskabsanalyse, Kunder og Produkter.

Mulighederne er dog nærmest uendelige med Power BI og det integrerer let med eksempelvis Google Analytics, Facebook og Mailchimp.

Hvis du mangler overblik over din virksomhed, er det altså ikke kun e-conomic data, som Power BI kan samle et sted.

Tid er en mangelvare i de fleste virksomheder og Power BI kan spare dig for, selv at rode rundt med analyser i Excel. Samtidig er det virkelig en styrke, at få visualiseret data fra flere kilder under samme tag.

Lyder det interessant? Vi har lavet en Power BI e-conomic guide, til virksomheder der gerne vil være stærkere i brugen af data. Du kan komme igang helt gratis og vi har gjort integrationen med e-conomic super let.

Bliver du fanget, findes der flere gode læringsredskaber online, eksempelvis Microsofts Learning Center der desværre kun har engelsk information. Vi håber løbende at opdatere bloggen med vores egne guides og introduktioner.

Har du en ide til vores næste Power BI blogindlæg eller har du spørgsmål til hvordan du kommer igang, så hører vi meget gerne fra dig.

1 Comment

  1. awais den 29. april 2018 kl. 17:49

    Very informative post thank you for sharing it.

Efterlad en kommentar